14 Ocak 2019
KÜÇÜK BULUŞLAR MEV’DE BULUŞUYOR

Milli Eğitim Vakfı Özel Ankara Okulları olarak  Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın izni ve Milli Eğitim Vakfı’nın desteği ile öğrencilerin günlük hayatımızı kolaylaştırmak amacıyla belirledikleri konular üzerine düşünerek, tasarladıkları teknolojik ürünleri sergileyebilecekleri bir ortam sunmak amacıyla  13 Mart 2019 tarihinde “Küçük Buluşlar MEV’de Buluşuyor” etkinliğini düzenleyeceğiz.

Çankaya, Yenimahalle, Etimesgut ilçelerindeki resmi ve özel okullarda öğrenim gören 2 ve 3. sınıf öğrencileri, danışman öğretmenleri gözetiminde hazırladıkları bilim ve teknolojiyi kapsayan projelerle yarışmamıza başvuru yapabileceklerdir.

Etkinliğimize katılan öğrenciler, danışman öğretmenlerinin gözetiminde hazırladıkları projelerini sergileyecek, ihtiyaca yönelik yeni ürün tasarlama becerilerini kullanarak hazırladıkları teknolojik aletlerin hayatımızdaki yerlerinin önemini anlamış olacaklar. Kendine güvenen, yeni bir ürün oluşturmaya istekli, teknolojiyi doğru kullanmayı amaçlayan, günlük hayatımızı kolaylaştırmayı hedef alan ve başarabileceğine inanan öğrencilerimiz ile onlara bu yaratıcı çalışmalarında aydınlık bir yol sunmayı hedefleyen danışman öğretmenlerini aramızda görmekten onur duyarız.

Online Başvurular 14 Ocak- 20 Şubat 2019 tarihleri arasındadır. Başvuru yapmak için  tıklayınız