İlgar Musalı

Ortaokul

Müdür Yardımcısı

1980 Azerbaycan doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Nahcivan’da tamamladı. 2005 yılında ODTÜ İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitiminde ise Gazi Üniversitesi İşletme Anabilim Dalında “Okul Yönetimi” konulu tez çalışması yapmaktadır. 2005-2008 yılları arasında Ankara Öncü Kolej’de İngilizce Öğretmenliği yaptı. 2008-2011 yılları arasında MEV Koleji Özel Ankara Okullarında İngilizce Öğretmenliği yaptı. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılından itibaren de kurumumuzda Ortaokul Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ad Soyad (*)

Eposta (*)

Konu

İletiniz

(*) Doldurulması zorunlu alanlar.

Form gönderimlerinde IP kontrolü yapılmaktadır. MEV Koleji, öğretmenlerimizin başvurusu durumunda bu bilgilerin yetkili kurumlara sunulması hakkını saklı tutar.