Veyis Kavrak

Okul Öncesi

Beden Eğitimi Öğretmeni

1968 Ankara doğumludur. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünden mezun oldu. 1992-1996 tarihlerinde Kırıkkale Yahşihan Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptı. 1996-1997 yılında Ankara Yenikent Lisesi, 1997-2005 yılları arsında  Yüce Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni olarak çalıştı. 2005-2014 tarihlerinde MEV Koleji Özel Ankara Anadolu Lisesinde Beden eğitimi öğretmeni ve Zümre Başkanı 2014 yılından itibaren MEV Koleji Özel Ankara İlkokulunda Anasınıfı Müdür Yardımcısı ve Zehra Andaç Spor Tesislerinde Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Bir kız çocuğu babasıdır.

Ad Soyad (*)

Eposta (*)

Konu

İletiniz

(*) Doldurulması zorunlu alanlar.

Form gönderimlerinde IP kontrolü yapılmaktadır. MEV Koleji, öğretmenlerimizin başvurusu durumunda bu bilgilerin yetkili kurumlara sunulması hakkını saklı tutar.